Política de privacitat

"Associació Cultural i Recreativa de Fals", des d'ara ACR, proporciona enllaços a llocs web d'altres organitzacions. Ja que no controlem aquests llocs, li recomanem que llegeixi les polítiques de privacitat que s'inclouen en aquests.

ACR és una entitat sense ànim de lucre, per la qual cosa no obté cap contraprestació econòmica de cap de les empreses enllaçades o recomanades des de les seves pàgines, qualsevol que sigui la seva forma.

ACR té com a única finalitat la de servir com a portal d'informació, facilitant la localització de fitxers i alguns recursos interessants.

ACR tampoc obté cap tipus de contraprestació econòmica per la impressió o clics realitzats en els banners de les Organitzacions No Governamentals (ONG), Organitzacions Humanitàries i Institucions que apareixen, si s'escau, publicats en les seves pàgines. Aquesta exposició publicitària es fa de forma totalment desinteressada com a sistema de col·laboració amb aquest tipus d'organitzacions i les seves finalitats humanitàries i/o socials.

ACR està compromès amb la privacitat de l'usuari dels nostres serveis. Per tant no sol·licita cap dada personal als seus visitants segons l'estipulat en aquesta política de privacitat.

ACR no utilitza el SPAM (enviament de correu no sol·licitat) com a forma de promoció ni cap sistema de registre que pugui afectar a la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Tampoc té com a finalitat convertir-se en un centre comercial virtual ni intervé com a intermediari en la realització de cap transacció comercial, ja sigui directament o indirecta.

ACR no utilitza cookies de cap tipus.

Es reserven tots els drets sobre els textos, logotips i codis font de l'ACR. Queden exclosos del dret de propietat intel·lectual de l'Editor d'aquest portal qualsevol articles o textos que apareguin signats per persones diferents a l'autor, la propietat intel·lectual dels quals pertany als autors dels mateixos.

S'autoritza a qualsevol persona física o jurídica per a l'establiment en les seves pàgines o llocs web d'enllaços a la web de l'ACR, sempre que els seus continguts s'ajustin a la legalitat vigent en cada país i en cap cas vulnerin els drets de la infància o siguin de contingut xenòfob.

Per a facilitar la càrrega de les pàgines web, la mesura de les fotos és de 384x288 amb baixa resolució, sent la seva grandària mitja de 30 KB que vostè pot descarregar lliurement. En aquest supòsit, vostè es compromet a utilitzar la informació exclusivament per a les seves pròpies necessitats i a no realitzar directament o indirecta una explotació comercial dels serveis als quals té accés de forma gratuïta.

L'Editor de l'ACR es reserva el dret a modificar el contingut d'aquesta nota legal sense previ avís.

Si en qualsevol moment desitja posar-se en contacte amb nosaltres per comentar algun aspecte relacionat amb el lloc web, enllaços inoperatius, aquesta nota legal o considera que aquesta regulació no s'adapta a la legislació aplicable enviï un missatge a l'administrador de la web de l'ACR.

ACR Fals          Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar