El Pròleg d’enguany!

Aquest any tenim l’honor de rebre el pròleg de la mà del Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig i Gordi

“El pessebre és una de les manifestacions de la cultura popular més ben arrelades a Catalunya. La seva representació arreu del territori, no tan sols posa de manifest la convicció social de mantenir una tradició sinó també la seva capacitat oberta i integradora. 

 

Enguany celebrem la 40a edició del pessebre vivent de les Torres de Fals, un dels més reeixits a Catalunya. L’esforç i dedicació dels més de 260 actors, figurants i tècnics es mereix també una felicitació. Tots ells fan possible la pervivència de la representació viva que, any rere any, fa reviure l’origen de la festes nadalenques. 

Llegeix més…

Propera parada: 40 anys del Pessebre Vivent del Bages

Bones!

Esperem que totes i tots estigueu passant un molt bon estiu. Malgrat la calor, nosaltres ja comencem a engegar motors per una nova edició del Pessebre Vivent del Bages perquè un cop arribat el fred, la música, la llum, l’ambientació… ens acompanyin un any més en la representació del nostre emblemàtic pessebre.

Us avancem les dates de les representacions perquè no us quedeu sense veure’l:

TOTS ELS DIES A LES 18:30H

– Dissabte 16 de desembre
– Diumenge 17 de desembre
– Dissabte 23 de desembre*
– Dimecres 26 de desembre*
– Dissabte 30 de desembre*
– Dilluns 1 de gener
– Diumenge 7 de gener
*Hi haurà una segona sessió a les 19:30h