Aplicació del Reglament General de Protecció de Dades

El 25 de maig de 2018 s’ha iniciat l’aplicació del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) i, a partir d’aquest moment, deixen de ser vàlids els consentiments tàcits per tractar dades personals. Per aquest motiu, ens adrecem a totes les persones i organitzacions incorporades a la nostra base dades i a les quals fem arribar un cop l’any informació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals. Per continuar rebent les nostres informacions, cal que ens feu arribar el vostre consentiment. En cas contrari, les vostres dades s’eliminaran del fitxer esmentat.

Us demanem la vostra col·laboració omplint les dades i donant el vostre consentiment mitjançant aquest enllaç.

 

Avís d’actualització de la Política de Privacitat

A l’Associació Cultural Recreativa de Fals que organitza el Pessebre Vivent del Bages, ens hem adaptat a la nova normativa sobre Protecció de Dades personals i som els primers a valorar i preocupar-nos per la seva privacitat i la protecció de les seves dades, per això l’informem que hem adaptat i recollit a aquesta nova situació legal en la nostra Política de Protecció de dades, tot això com a conseqüència de l’aplicació, a partir del 25 de maig de 2018, del Reglament General de Protecció de Dades 679/2016 («RGPD») i la propera entrada en vigor de la LOPD espanyola.

En la Política de Privacitat es determina el tractament de dades de caràcter personal pel que fa a la seva relació amb l’Associació Cultural Recreativa de Fals.

Tots els canvis que hem introduït en la nostra Política de Protecció de dades, estan pensats per millorar la protecció i garanties dels drets i de les seves dades personals, i tenen com a objecte el compliment de les disposicions del RGPD.

Li demanem que per favor llegeixi amb deteniment la nova Política de Privadesa, a la qual pot accedir punxant AQUÍ i sempre la tindrà disponible a la nostra pàgina web www.pessebre.cat  apartat AVÍS LEGAL.

En tot cas, si li sorgeix algun dubte, pot contactar-nos directament mitjançant comunicació escrit al e-mail acrfals@gmail.com