Josep Pons

En Josep Pons va néixer el 1947 a Esplugues. En 1960 amb tan sols 13 anys, Josep Pons s’inicia en el món de la perruqueria de la mà del seu pare, perruquer i barber de professió, qui havia donat el nom a una firma que anys després consolidaria el seu fill, convertint-la en una de les firmes de més referent del sector. En 1973 Josep Pons inaugura el seu primer Saló amb una nova visió de la perruqueria mixta, nova, creativa i innovadora, basada en l’evolució constant i en la qualitat tècnica com a premissa.

És l’impulsor d’una metodologia de treball reconeguda per la Conselleria d’Ensenyament i el Ministeri d’Educació amb qui ha col·laborat com a formador de formadors i com a impulsor i consultor del Catàleg Nacional de les Qualificacions professionals, en imatge personal. És pioner a l’estat espanyol en crear el primer centre dedicat exclusivament a l’Assessoria d’Imatge Personal. Ha estat durant 18 anys President de la Associació Internacional de Mestres Perruquers, a on fa 3 anys que es President d’Honor i Membre del Consell de Savis.

Per les seves tisores han passat personalitats del món de la cultura, l’espectacle, la política i l’esport. Malgrat que té una perruqueria no es defineix com un perruquer convencional, no en va, ha estat i és un innovador, de fet és el creador d’un concepte, la assessoria d’imatge integral.

Josep Pons, és l’assessor d’imatge més guardonat a nivell nacional i internacional i que ha obtingut reconeixements de gran prestigi entre els quals podem destacar La Medalla d’Or al Festival de Perruqueria de París, El Campionat d’Europa a Atenes, El Guardó Mundial de Perruqueria atorgat per la Junta Mundial de Perruquers a la Casa de les Nacions de París, on a més va ser nomenat Cavaller de la Real Ordre.