Els quadres

quadres 2016

Escenes de Benvinguda: quadres estàtics que situen al visitant en el temps i en la historia.

Presentació: presentació de l’espectacle, sobre un fons musical i amb efectes de llum sobre les Torres.

Els Firaires i les Rentadores són escenes de gran profunditat, moviment i participació que intenten situar el visitant a l’època que s’està representant.

L’Anunciació, l’Edicte, la Casa de Joan Baptista, la Cova del Naixement i l’Anunci als pastors són quadres bíblics, plàstics o de poc moviment, amb indrets sempre purament naturals.

La Balma del majoral, els Rabadans, Vivint al ras, Pouant aigua, La Cleda, Les Verges i la Processó, Mercaders del Temple són escenes diferenciades que omplen un llarg recorregut, donant una imatge simpàtica en connexió amb tot el Pessebre.

L’Orgia d’Herodes, els Mags d’Orient, la Fugida d’Egipte i la Matança dels Innocents, són quadres que es veuen a certa distància, d’impacte i perfectament coordinats amb guió, so i llum, la imaginació de cadascú i sobretot dels infants, pot interpretar la versemblança dels fets.

La Presentació al Temple, la Fusteria de NatzaretJoan Baptista mostren la continuació del missatge Bíblic.

Finalment, l’espectador finalitza el seu recorregut de la mà dels homes, dones i nens que circulen i remenen per un mercat ple de color amb parades dels productes essencials per a la Vida de Poble i les oques.

La visita al Pessebre clou entre pastors, que ofereixen fuet de Fals de record, donant caliu a l’espectacle i ganes de tornar-hi.

*El recorregut no està dotat d’accessibilitat al 100%.