Anul·lada l’edició d’enguany

Les Torres de Fals es quedaran enguany sense les representacions del tradicional Pessebre Vivent del Bages. Així s’ha decidit des de la comissió organitzadora que ha arribat a la conclusió que no seria efectiu mantenir les funcions davant la incertesa de què pot passar d’aquí a Nadal pel que fa a les limitacions tant de la capacitat com de mobilitat.

Enguany no hi haurà la posada en escena, però volem mantenir el caliu de la gent i per això s’estan dissenyant alternatives que alhora no deixin el públic desconnectat.

Es farà un documental que recordarà la història del Pessebre Vivent del Bages, mitjançant fotografies intercalades amb gravacions que s’enregistraran els dies vinents en llocs emblemàtics del pessebre i del poble. Seran dotze lectures de fragments dels pròlegs elaborats en aquestes 42 edicions per personatges emblemàtics com Pere Casaldàliga, Miquel Martí i Pol o mossèn Ballarín, i que llegiran actors del Pessebre Vivent del Bages. També s’ha fet una música expressa a càrrec de l’artista local Josep Macià.

Esperem el Nadal 2021 poder-hi tornar amb més força, energia i empenta que mai! I poder-nos retrobar sota el paratge màgic de les Torres.